Hradecko
… správný cíl Vaší cesty!
Hradecko
Nacházím se: Domovská stránka > Prohlášení o přístupnosti

Prohlášení o přístupnosti

Tato webová prezentace zohledňuje přístupnost a bezbariérovost webu dle zásad Pravidel tvorby přístupného webu připravené pro účely novely Zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy.
Prezentace je vytvořena dle specifikace HTML 4 Transitional nebo HTML 5 (draft)  a dodržuje syntaktickou a sémantickou správnost. Obsah je kompletně oddělen od stylu pomocí CSS. Prezentaci je možné používat i na jiných výstupních zařízeních (mobilní telefony apod.).

Některé doplňující informace jsou na stránkách k dispozici ve formátu PDF. Pro zobrazení těchto dokumentů je třeba mít nainstalovaný prohlížeč Adobe Reader, který je zdarma ke stažení na stránkách společnosti Adobe.
Některé doplňkové či multimediální funkce tohoto webu mohou vyžadovat nainstalovaný doplněk Adobe Flash Player, který je zdarma ke stažení na stránkách Adobe.

Poznejte Hradecko!

Odborná veřejnost
Užitečné odkazy
Zpravodaj Hradecka
Galerie

Výkonný výbor Hradecka

Základní informace, cíl a zaměření:

Výkonný výbor vznikl s cílem zaštítit partnerskou síť subjektů, které působí v cestovním ruchu na území Hradecka za účelem dosažení co nejlepší koordinace aktivit a rozvíjení spolupráce v cestovním ruchu na území TO Hradecko. Členové výkonného výboru se na svých jednáních vzájemně informují o dění v oblasti a spolupracují na aktivitách, produktech akcích, které jsou v TO Hradecko realizovány. Jednání jsou svolávána min 2x ročně nebo dle potřeby, komunikace probíhá i v rámci individuálních schůzek či emailem.

Výkonný výbor Hradecka je složen ze zástupců partnerské sítě, která vznikla v roce 2010. Jedná se o zástupce významných atraktivit v cestovním ruchu na území Hradecka, zástupce Statutárního města Hradec Králové, zástupce Královéhradeckého kraje, zástupce obcí a mikroregionů, které do území Hradecka spadají. Dle aktuálních potřeb jsou operativně zváni jako hosté zástupci subjektů mající vztah k Destinačnímu managementu Hradecko.

Strategické dokumenty

Newsletter Královéhradeckého kraje

• Královéhradecký kraj
  • Statutární město Hradec Králové
  • Destinační společnosti v Královéhradeckém kraji
    • Hradecko
    • Český ráj
    • Krkonoše
    • Podkrkonoší
    • Kladské pomezí
    • Orlické hory a Podorlicko
  • Agentura CzechTourism
  • Portál Kudy z nudy
Nepřehlédněte
Mediální partneři
Country rádio
hradeckralove.cz
Hradecká kulturní a vzdělávací společnost s.r.o.
Královéhradecký kraj
Cyklisté vítáni
Kudy z nudy
Kultura Hradec